لمضه قوى
عدد المساهمات : 105 نقاط : 5772 السٌّمعَة : 4 تاريخ التسجيل : 14/08/2009 الموقع : مش لازم
| موضوع: ديك رووومى محشى بالخضار الخميس أغسطس 27, 2009 12:25 am | |
| ديك رومى محشى بالخضار
المقادير
- ديك رومى صغير -2 ملعقة كبيرة زبده -½ 1 كوب ماء -3 اكواب ارز -22 جرام بازلاء -5 حبات جزر قطع صغيرة -2 حبة فلفل اخضر بارد مقطع -1 بصلة مفرومة -ملعقة كبيرة لوز -ملعقة كبيرة زبيب -ملعقة كبيرة صنوبر -ملح وفلفل أسود -قرفة وبهار -1 مكعب مرقة الدجاج
طريقة الطبخ
يتبل الديك الرومى بالملح والفلفل الاسود والبهار والقرفة ويدهن بالزبده . تحضر الحشوة بخلط الارز مع البازلاء والجزر والفلفل الاخضر والبصل والصنوبر واللوز والزبيب . احشى الديك الرومى بالخلطة ثم خيطى الفتحة. ضعى الديك الرومى فى صينية الفرن واضيفى له كوب مرقة الدجاج ثم غطيه بورق الالمونيوم. ضعى الصينية فى فرن متوسط الحرارة لمدة 3 ساعات . عند نضج الديك الرومى انزعى ورق الالمونيوم حتى يصبح لون الديك ذهبى اللون. | |
|
NAHLA ELSHEIKH
عدد المساهمات : 98 نقاط : 5750 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 14/08/2009 العمر : 27 الموقع : https://al-ghandora.own0.com/
| موضوع: رد: ديك رووومى محشى بالخضار الخميس أغسطس 27, 2009 3:44 am | |
| مشكورة أختى لمضة بجد بجد انتى عمله شغل جامد قوى ومش عارفه أشكرك ازااااااااااااااااى تسلمي بجد وننتظر مزيدك | |
|
الدولفين
عدد المساهمات : 37 نقاط : 5629 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 14/08/2009
| |